INTERJAKTPRØVEN 2023

Hedmark Elghundklubb arrangerer i samarbeid med en rekke sponsorer Interjaktprøven fra Milepelen på Sand i Nord-Odal den 3. November 2023. 

Dette er en endags konkurranseprøve som er åpen for hunder i alle aldre.  Både de som er ferdige jaktchampioner og de som er klare for sin første prøve. Vi har terreng klare fra Eidskog i syd til Ringsaker i nord. Det er tiltenkt å ha egne uttaksregler for årets prøve og dette i form av at det skal foretas en livetrekning av deltakere. Påmeldingsfrist er 13. oktober og livetrekning holdes 21. oktober. Mer info rundt dette kommer.

Hovedsponsor på prøven er INTERJAKT NORGE som blant annet har sponset ei rifle med kikkert og lyddemper til prøvevinner. 

Jegerpodden kommer til å ha sendinger under hele arrangementet på lik linje som i fjor i tillegg til at det blir sendt på Naturkanal1. 

I tiden fremover kommer vi til å offentliggjøre mer rundt våre sponsorer og hvor mye de har bidratt med.  Uten disse hadde denne prøven neppe latt seg gjennomføre og det blir fortsatt lagt ned et betydelig arbeid for å få på plass premiebordet for 2023. 

Det skal være sosialt og artig å drive med elghund slik at vi kan skape rekruttering, engasjement og samhold. Fjorårets Interjaktprøve var svært vellykket og vi har tenkt til å lykkes i år også!

Følg arrangementet på vår Facebookside og Hedmark Elghundklubb sin nettside så vil vi komme tilbake til overnattingsmuligheter og andre praktiske ting på veien frem mot prøvestart.

Trekningsliste Interjakt

Kontaktperson:
Stein Engebråten
tel. 951 11 965
mailadresse:
stedgar@online.no

VELKOMMEN TIL INTERJAKTPRØVEN 2023!