Personvern

Hedmark Elghundklubb tar ditt personvern på alvor. Personvernerklæringen beskriv hvordan tilsynet til ditt privatliv og sikkerhet, og omtaler hvordan samler inn og bruker dine personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder av foreningen er hovedansvarlig for behandling av personopplysningene. I fravær av daglig leder, er det utelukkende ansatte i selskapet som har tilgang til disse opplysningene. 

Personopplysninger

Informasjonen som kunden blir bedt om å oppgi er: navn, telefonnummer, e-post og en beskjed. Målet med å ha et integrert skjema, er at kundene kan sende inn opplysninger til, er utelukkende for å kunne yte best mulig service, samt å svare kunden på forespørsler. Informasjonen vi mottar fra personene blir hentet fra kontaktskjema.

Det er frivillig om kunden ønsker å gi bort sine. Ønsker ikke kunden å gi i fra seg personopplysninger, kan kunden sende en e-post eller ringe selskapet direkte. Kunden kan også møte opp til selskapet sin adresse og sende vanlig post til selskapet. I kontaktskjemaet vil kunden bli bedt om å fylle inn alle, utelukkende for å unngå spam og andre useriøse forespørsler. Ingen av opplysningene blir gitt videre eller solgt til 3.part. 

Personopplysninger

Hedmark Elghundklubb og www.hedmarkelghundklubb.no forholder seg til norske lover og regler i alt vår arbeid.

Ved spørsmål til informasjonen, kan leder kontaktes på e-post: post@hedmarkelghundklubb.no

Daglig leder
Kjell Erik Skaug

Adresse
Hedmark Elghundklubb
Nesvegen 1157
2353 Stavsjø

Organisasjonsnummer
996 335 445