Medlemsdag for Hedmark Elghundklubb 7.august

Permoelg

Utstillingstrening

Grillmat

Tracker/Ultracom

Søndag 7.august arrangerer Hedmark Elghundklubb medlemsdag i Grue.

Adresse: Opsetvegen 244, 2260 Kirkenær

Annonse: Medlemsdag for Hedmark Elghundklubb 07.08.22

Hovedaktiviteten blir Permoelg/Permobjørn, og dette vil foregå gjennom hele dagen. Mer info om dette og påmelding gjøres direkte til Scandinavian Pro Hunt på deres Facebook-sider. https://www.facebook.com/events/461558025357398/?ref=newsfeed

Det vil også bli gjennomført utstillingstreninger i løpet av dagen, klokka 11:00, 13:00 (valp) og 14:00. Påmelding til disse kan gjøres til Olaug A. Smedsrud mobil 971 24 740. I tillegg til trening vil det også være dyktige instruktører tilstede som kan hjelpe ferske hundefører til å vise frem hunden på best mulig måte. En ypperlig anledning til å forberede seg til Elverumsutstillingen helga etter. Disse treningene er gratis for medlemmer av Hedmark Elghundklubb. Andre raser og ikke-medlemmer er også velkomne, og betaler 50 kr/hund.

Dokka Elektronikk AS kommer, og det blir mulighet for kjøp av hundepeilere Tracker og Ultracom, samt oppdatere lisenser på hundeenheter og app.

Grillmat og drikke vil være tilgjengelig store deler av dagen og er GRATIS for medlemmer av Hedmark Elghundklubb. Andre betaler vanlig sats.

Representanter fra Hedmark Elghundklubb vil også være tilgjengelig hele dagen for å svare på spørsmål om jaktprøver, utstillinger og annet relevant.

VEL MØTT