Årskavalkade 2022

Ettersøkskomiteen har hatt nok et år med stor pågang og det er blitt gått langt over 200 blod- og fersksporprøver. Dette krever mye jobb og det er lagt ned en formidabel innsats for å komme i mål med alle prøvene.

Bandhundkomiteen har hatt en oppgang med 23 separatprøver, inkludert samletprøvene i Odalen og i Trysil som det var stor pågang og interesse rundt. Dette tegner godt for neste år! I tillegg ble det arrangert bandhund- og dressurkurs i vår/sommer som begge var fulltegnet og vellykkede arrangement.

Løshundkomiteen har hatt rekordhøye påmeldinger denne sesongen. Med separat- og våre tre samletprøver bikker det mot 200 dommerdager i skogen. I tillegg har vi arrangert Norges største samletprøve med 48 startende hunder noe vi er stolte av å ha fått til. 

Årets Trysilutstilling ble dessverre avlyst, men klubbens tre andre utstillinger gikk som planlagt. Det har vært påmeldt over 400 elghunder og det er vi veldig fornøyd med.

Klubben har hatt en økning i medlemsmassen også i år. Per skrivende stund er det 751 medlemmer i Hedmark Elghundklubb. Vi setter pris på hvert eneste medlem og har selvsagt plass til flere!

Takk til alle medlemmer, dommere, hundeførere, kjentmenn og sponsorer som har fulgt oss igjennom år 2022. Håper alle har hatt mange gode dager i elgskogen, på prøver og utstilling med sine firbeinte venner. Det lover godt at så mange viser engasjement for å være med på å dokumentere hundenes jaktegenskaper og eksteriør.

Med dette ønsker vi dere alle en RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ELGHUNDÅR!

Julehilsen fra styret i Hedmark Elghundklubb