Info Interjaktprøven

NÅ NÆRMER DET SEG – KUN 10 DAGER IGJEN TIL INTERJAKTPRØVEN 2023 

Hedmark Elghundklubb og prøvekomiteen er overveldet over responsen til Interjaktprøven 2023.  Oppgaven vår nå er å lage dette til et supert arrangement som dere skal huske i lang tid.  Premiebordet er det største noen gang på en elghundprøve i Norge og vi har fått med svært mange sponsorer i år.  Samtlige deltagere vil få premie med hjem men de som kommer i toppen vil få premier til store verdier. 

For å få til dette arrangementet er vi avhengige av å få litt hjelp fra dere.  Vi legger med agenda for begge dagene i dette innlegget og det er viktig at dette følges da 60 hunder, eiere og dommere skal ha en best mulig opplevelse. 

  1. Defileringen er et sentralt punkt på dag 1 kl.1500.  Før defileringen må vi ha et fint bilde av deg og hunden din.  Dette skal være komiteen i hende senest den 29.10.23 og sendes på mail til disse to mailadressene: 

hagebergkvaale@gmail.com 

  1. Ingen hundeførere kan ligge på Milepelen da rommene der er reservert til dommere, noen få sponsorer og arrangementskomiteen.  Vi kan imidlertid anbefale: 

Sanngrund AS på tel.62964660 

Slobrua Gjestegård på tel.62809600 

Kongsvinger Budget Hotel på tel.6220353 

  1. De som skal ha middag den 2.nov må melde seg på denne til amalieamadshus@live.no .  Det tas VIPPS-betaling før middagen og prisen for to-retters middag er kr.400 pr.kuvert.  Det er viktig at de som skal ha middag sender meldingen innen 29.10.23 da vi må vite noenlunde hvor mange som skal spise.   

Det er pent antrekk til denne middagen.  Det betyr at jakt og fritids klær ikke tillates ved middagsbordene.  Drikke fås kjøpt på Milepelen.  Middag den 3.nov koster kr.300 pr.kuvert.   Da er det selvsagt ingen begrensninger i antrekket. 

Prøvekomiteen håper og tror at dette skal bli to artige dager med mye moro, litt konkurranse og alvor, men mest et arrangement som viser at elghund er stas for oss som driver med det. 

Velkommen til Milepelen den 2.november for et par superfine dager!!