Interjaktprøven 2022

Velkommen til årets happening i Elghund-Norge!

 

Hedmark Elghundklubb arrangerer i samarbeid med en rekke sponsorer Interjaktprøven fra Milepelen på Sand i Nord-Odal den 4. November 2022. 

Dette er en endags konkurranseprøve som er åpen for hunder i alle aldre.  Både de som er ferdige jaktchampioner og de som er klare for sin første prøve.  Ved overtegning følger vi gjeldende reglement.  Vi har 55 terreng klare fra Eidskog i syd til Ringsaker i nord. Samtlige terreng vil bli kvalitetssikret så langt det er mulig før prøvedagen da vi ønsker å sikre at flest mulig kommer for elg.

SE FORELØPIG PROGRAM OG PRIS FOR KOST OG LOSJI HER

Hovedsponsor på prøven er INTERJAKT NORGE som blant annet har sponset en Mauser M-18 med kikkert og lyddemper til prøvevinner. 

Vi har så langt fått inn sponsormidler på over kr.200.000 og en rekke virkelig fine premier vil deles ut fredag kveld. Vi jobber nå også med å få Jegerpodden til å ha sendinger under hele arrangementet likt det de gjør under NM2022. 

Vi kommer i alle fall til å premiere følgende:

  • Vanlig pall med prøvevinner
  • Beste hanne/tispe
  • Beste hanne/tispe under 24 måneder
  • Den ungdom under 25år som kommer høyest på prøven med egen hund
  • Videre er målet å premiere så langt ned som mulig med fantastiske premier vi har fått fra våre sponsorer.

I tiden fremover kommer vi til å offentliggjøre mer rundt våre sponsorer og hvor mye de har bidratt med.  Uten disse hadde denne prøven neppe latt seg gjennomføre og det er lagt ned et betydelig arbeid for å få på plass premiebordet i 2022. 

SE VÅRE SPONSORER PR. 23.09.22 HER 

Vi har også noen andre overraskelser som vi jobber med og håper at dette skal bli noe man vil huske enten man er fersk eller dreven hundefører.  Det skal være sosialt og artig å drive med elghund slik at vi kan skape rekruttering, engasjement og samhold. Denne prøven er ment å bidra sterkt inn i det og vi har tenkt å lykkes!

Følg arrangementet på vår Facebookside og Hedmark Elghundklubb sin nettside så vil vi komme tilbake til overnattingsmuligheter og andre praktiske ting på veien frem mot prøvestart.

NB: Prøven er nå fulltegnet og kontaktperson er endret.


Kontaktperson:
Cato Flatner
tel. 971 52 063
mailadresse: cato.flatner@gmail.com


VELKOMMEN TIL INTERJAKTPRØVEN 2022!